Гострі відчуття, погоні, акторський склад і емоції - користувачі мережі дуже швидко оцінили всі яскраві моменти Le Casa De Papel. Прем'єра четвертого сезону відбулася у цьому році і стала одним з найбільш очікуваних серіалів.

Зірка Le Casa De Papel Урсула Корберо зіграла в шоу відважну Токіо. У той час як прихильники люблять її яскравий роман з Ріо або Мігелем Херраном. Але не всі шанувальники актриси знають, що у неї є щасливі стосунки!

Урсула Корберо зустрічається з аргентинським актором Чіно Дарином, і їхні романтичні стосунки вже давно стали надбанням соціальних мереж! Вона познайомилася з актором на зйомках серіалу La Embajada (Посольство) в 2016 році.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

В останньому сезоні популярного серіалу Money Heist план Професора починає руйнуватися, і злодії повинні відбиватися від ворогів як всередині, так і за межами Банку Іспанії.

Створений Алексом Піной, Паперовий Будинок, відомий як Le Casa de Papel став дуже популярним на Netflix.

У серіалі Money Heist знялися Álvaro Morte в ролі професора, Itziar Ituño в ролі Ракель, Úrsula Corbero в ролі Токіо, Miguel Herrán в ролі Ріо, Jaime Lorente Lopez в ролі Денвера, Alba González Villa в ролі Найробі, Darko Peric, Esther Acebo, Hovik Keuchkerian, Rodrigo de la Serna і Pedro Alonso в ролі Берліна.

Раніше Знай писав про секрети успіху Урсула Корбера - чарівної "Токіо" - зірки серіалу Neflix La Casa de Papel.