У мережі ширяться чутки про Дженніфер Еністон і Бреда Пітта. Фани очікують навіть не офіційних заяв про роман, а відразу новин про весілля зірок. За інформацією таблоїду InTouch, який посилається на надійного інсайдера з оточення акторів, Пітт зробив колишній дружині пропозицію. А Еністон з радістю прийняла.

Дженіфер Еністон, фото: Іnstagram
Дженіфер Еністон, фото: Іnstagram

Але останнім часом у відносинах пари ніби утворилося похолодання. Акторів давно не бачили разом, а в ЗМІ поповзли чутки, що Пітт дуже зблизився зі своїм візажистом і просто подругою – Джейн Блек.

Навряд чи все це припало до душі Еністон. Нещодавно вона розповіла шанувальникам про легкий спосіб, яким заспокоює себе вдома. Чудовим засобом абстрагуватися від насущних проблем виявилося миття посуду. І судячи з того, що Дженніфер стала часто це робити, проблеми з Піттом її долають все більше.

Все це стало доводити голлівудську зірку до відчаю. Ситуація загострилася настільки, що Еністон навіть почала фліртувати з колишнім заради ревнощів Пітта. На це вказує спроба актриси відновити стосунки з колишнім бойфрендом – музикантом Джоном Майєром. Днями він виходив у прямий ефір у своєму Instagram. Дженніфер не просто підключилася до перегляду, але і стала коментувати жарти Майєра.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Коли музикант сказав, що в його словах можна знайти лише 4% корисної інформації, Еністон вибухнула сміхом і відправила відповідні смайли в чат ефіру. Спроба флірту виглядала трохи сумна. Адже Майєр навіть не помітив присутності колишньої і не відреагував на її репліки.

Поки що ніхто з оточення пари не робив заяв про розірвання їх відносин. Тому надія на щасливий хепі-енд досі тліє.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Меттью Перрі пішов за стопами подруги Дженніфер Еністон, фанати в захваті.

Як повідомляв портал Знай.uа, Кортні Кокс підтвердила, що між Дженніфер Еністон і Бредом Піттом все ще є кохання.

Також портал Знай.uа писав, що голлівудський актор Бред Пітт прокоментував відновлення стосунків з колишньою дружиною Дженніфер Енністон.