Популярна американська телезірка і бізнес-вумен Кортні Кардашян, яка є старшою сестрою відомої світської левиці Кім Кардашьян, часто радує публіку яскравими публікаціями у своєму Instagram. Так, в цей раз зоряна красуня показала спекотні кадри, на яких позує на пляжі в сексапільному купальнику.

Як видно, Кортні відображена на красивому пляжі на відпочинку. Вона вийшла позасмагати і викупатися в стильному сріблястому купальнику оригінального фасону, який підкреслив ідеальну фігуру. Волосся красуні зібране в недбалий хвостик, а на її очах модні сонцезахисні окуляри, вона сміливо крокує до води, не помічаючи камери. У підписі до фото Кардашьян коротко написала: "Пляж", натомість фанати почали активно обговорювати її нову публікацію, засинаючи зірку компліментами в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Кортні Кардашян прикрасила тіло "голою" сукнею українського дизайнера.

Популярні новини зараз
На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що сестрички Кардашьян зганьбилися на червоній доріжці.

Також портал "Знай.ua", що гаряча Кортні Кардашян в непристойно відвертому вбранні з'явилася в несподіваному місці.