Популярна американська телезірка, модель і світська левиця Кім Кардашьян, яка прославилася зйомками в сімейному реаліті-шоу, часто ділиться у соцмережі Instagram пікантними фотосесіями. А в цей раз зоряна красуня порадувала фоловерів пікантним знімком, на якому позує в дуже відвертому образі.

Як видно, Кім відображена в темній роздягальні, за її спиною якесь обладнання і вішалки з одягом. При цьому сама вона сидить на стільчику, вигнувши спину і дивиться в камеру. Перед камерою модель з'явилася у вузькому світлому боді власного бренду, яке підкреслює її пишні форми і спокусливе декольте. Волосся зірки розпущені і акуратно покладені, а на її обличчі легкий макіяж. Кардашьян не підписала свою фотографію, а фоловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію зоряної красуні, засипаючи її компліментами.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Кім Кардашьян повернула в моду червону помаду, і зробила це роздягнувшись.

Популярні новини зараз
Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Кім Кардашян показала, як готується до виходу в світ.

Також портал "Знай.ua" писав, Кім Кардашьян в короткому платтячку прилягла перед фотографом.