Відома американська телезірка, модель і бізнесвумен Кайлі Дженнер зібрала величезну аудиторію у своєму Instagram і стала однією з найпопулярніших дівчат в соцмережі. Красуня часто балує своїх шанувальників жаркими фото, і цей раз не став винятком – Кайлі виклала в мережу пікантний знімок, на якому з'явилася в незвичайному образі.

Як видно, перед камерою Кайлі з'явилася в якійсь кімнаті, вона стоїть в цікавій позі і гордовито дивиться в кадр. На ній темний спортивний костюм оригінального фасону, при цьому модель задерла кофту і засунула руку під неї, як ніби чіпає себе за груди. Волосся Кайлі зібрані у хвіст і покладені на плече, а на її обличчі легкий макіяж. У підписі до фото Дженнер написала: "trolls&chill?". Фолловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію зоряної красуні, засипаючи її компліментами.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Forbes назвав найбагатших зірок світу, Кайлі Дженнер вже не перша.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що названі 5 найбільш молодих і багатих знаменитостей, Кайлі Дженнер серед них.

Також портал "Знай.uа" писав, що Кайлі Дженнер показала, як залишатися стильною в сильні морози.