Відома українська співачка Алла Костромичова, яка полюбилася світових дизайнерів і модному глянцю, часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram. В цей раз зоряна красуня порадувала фоловерів яскравим відео з незвичайній фотосесії в мегаполісі.

У ролику Алла відображена на прогулянці в місті, куди вийшла в стильному і навіть відвертому вбранні. На неї довге чорне плаття спортивного фасону, поверх якого накинула блискучою сріблясту курточку, а на голові у неї чорна шапочка. Модель активно позує і грає на камеру, гуляючи серед дорожніх робіт, до того ж відео цікаво змонтовано. У підписі до ролика Костромичова написала: "Здається, це було в минулому житті...", схоже, вона натякає на те, що відео знімалося до карантину. Фанати не пройшли повз і почали коментувати фото, засипаючи її компліментами.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, головна топ-модель України розбурхала фантазію фанатів.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям приготуватися до перевірок податкової: вже попередили Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Алла Костромічова з розмахом відзначила свої 33.

Також портал "Знай.ua" писав, що Алла Костромічова розповіла, як їсти і не товстіти.