Відомий молдавський виконавець Дан Балан, який був тренером в українському талант-шоу "Голос країни" і якому приписують бурхливий роман з українською співачкою Тіною Кароль, опублікував у своєму Instagram цікаве відео, яким заінтригував шанувальників.

У новому ролику, Дан Балан анонсує свій новий проект, в якому запропонує українцям всім і все прощати. Проект так і називається "Все пробачати", про нього артист і розповідає у відео. Так, суть проекту полягає в тому, щоб допомогти звести людей і помирити їх. "Запрошуємо людей, у яких якась образа є, вони з пов'язками будуть. І вони відкривають ці пов'язки і бачать людей, яких не бачили по 5, по 10 років. Більшість з них не бачилися з-за якоїсь образи. Їх запросили на це шоу, і вони зняли ці пов'язки… і звичайно біль, складно пробачити, але вони знаходять силу і прощають", - розповідає Балан.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Тіна Кароль показала жаркі стрибки – Балан такого точно не бачив.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Як повідомляв "Знай.ua" Тіна Кароль згуртувала земляків потужною піснею.

Також "Знай.ua" писав, що Дан Балан і Тіна Кароль у суперфіналі "Голос країни 10" покажуть свою історію кохання.