Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася рядом досить дивних відео, влаштувавши романтичну трапезу для себе і коханого-інкогніто, обличчя якого вирішила наполегливо не показувати. Так, артистка зізналася, що вони з чоловіком вирішили приготувати шашлик у себе у дворі, зазначивши, що навіть з'їсть один маленький шматочок курки, але не більше. Також жінка вирішила включити святкові вогні на масивній ялинці, повідомивши, що таким чином пара вирішила відсвяткувати Новий рік 6 травня. Незвичайні дії балерина супроводжувала келихом білого вина.

Пора виходити з шизофренії...💃 Залишаючись в коханні й романтиці🙏❤️🌺🥂🥬 поділилася радістю Волочкова

Фолловери не пройшли повз, проте коментарі хитра балерина приховала, побоюючись критики в свою сторону. Шанувальники вже звикли і до шпагатів Анастасії, і до її знімків в купальнику, і досить жорстокому поводженню з тваринами, однак деякі все-таки хочуть напоумити артистку жити без зайвої "показухи". Останнім часом Анастасія також вражала надмірною худобою. Як виявилося, Волочкова вирішила не їсти нічого, крім салатних листків, шпанату і гострого супу.

Популярні новини зараз
Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Волочкова з'їла букети, які отримала на 8 Березня.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Волочкова похвалилася подарунками з Криму.

Також портал "Знай.uа" писав, що Волочкова в купальнику пом'яла сніг шпагатом.