Відомий російський ведучий та актор Дмитро Нагієв вирішив позмагатися в танцювальному батлі з Дмитром Красиловим, більше відомим як "пухляш" з петербурзької групи Little Big.

Відповідний відеоролик він оприлюднив на власній сторінці в Instagram, куди останнім часом активно викладає різноманітні фотографи та ролики.

Відтак, на кадрах видно, як 24-річний Красилов, немов справжній майстер танцю, демонструє своє навички, в той час, як сам Нагієв сидить на дивані та скептично поглядає на унікальні рухи молодика.

Дмитро Красилов
Дмитро Красилов

Вже після цього і сам актор почав танцювати та повторити рухи танцюриста, отримавши славу перед "Євробаченням", коли той сидить на місці ведучого.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

"Може, стану героєм Росії за те, що розважав вас з останніх сил... Прямо серце калатає, ну і пригода в пандемію", - підписав відео артист.

Варто зауважити, що користувачам такий ролик дуже сподобався і вони його засипали мільйонами лайків та тисячами коментарів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, українська Моніка Беллуччі розповіла про свою фобії – чого страшно боїться Людмила Барбір.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв: повернення героїв на "Танцях з зірками" – дует Ями з Могилевською та зона ризику Анни Ризатдиновой.

Також портал "Знай.ua" писав, що Кравець, Барбір, Остапчук зробили відверті зізнання на "Танцях з зірками".