Дочці Анастасії Приходько Нанні в цьому році виповнилося 10 років. Зовні дівчинка вже стає схожою на зіркову маму.

Напередодні Дня матері співачка розповіла Знай.uа, як спочатку хотіла назвати дочку і чому дала синові, якому чотири рочки, ім'я Гордій.

Анастасія Приходько, фото: Facebook зірки
Анастасія Приходько, фото: Facebook зірки

Артистка зізналася, що у дочки два імені: Нанна і Нарина.

"Коли я лаюся на неї, то кажу Нарина - воно звучить страхітливо (сміється - ред.). І вона відразу слухається! А Нанна, Нанушка пестливо. А взагалі я хотіла назвати її Денола, але тоді ніхто мене не підтримав і зупинилися на імені Нанна - я, на жаль, його не вибирала!" - поділилася Приходько.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Настя додала, що вже ім'я для сина вона вибирала сама. Гордій - рідкісне ім'я, яке звучить красиво.

"Тим більше я вважаю, що в чоловічому імені завжди має бути присутня літера "р". Вона додає мужності. Тому імена Іван, Леонід, Михайло я навіть не розглядала, не люблю м'якість в іменах", - зазначила зірка.

Діти Анастасії Приходько, фото: Facebook зірки
Діти Анастасії Приходько, фото: Facebook зірки

Анастасія Приходько з донькою Нанною, фото: Facebook зірки
Анастасія Приходько з донькою Нанною, фото: Facebook зірки

Також Настя зізналася, чи думає про поповнення в родині.

"У мене повний букет: і лапочка дочка, і синочок. На даному етапі ми не замислюємося про третю (дитину - ред.), тому що в першу чергу потрібні увага, турбота і ласка. Мені б зараз дати їм любов у такий тяжкий час, побути з ними. Народити - не проблема, а ось забезпечити їх усією своєю увагою - вкрай складно! Напевно, коли я зрозумію, що готова сидіти вдома, тоді я подумаю про поповнення", - прокоментувала артистка.

Нагадаємо, раніше Анастасія Приходько поділилася одкровеннями про свою сім'ю.

Також повідомлялося, що зірка "Гаррі Поттера" Руперт Грінт нарешті став татом.

А молодша дочка Віри Брежнєвої вразила схожістю з зірковою мамою.