В 11-му випуску шоу "Від пацанки до панянки" покинула епатажна 20-річна одеситка Віка Кошутіна (Синяк). Викладачі "Школи леді" не побачили в дівчині прагнення стати краще, тому відправили її додому. Про це повідомляє прес-служба Нового каналу.

Після вильоту Віка взяла участь у "Пацанському краш-тесті". Дівчина поділилася гіркими спогадами про життя до проєкту. Зокрема, вона розповіла про своє перше кохання.

"Микита – мій перший хлопець у всьому. У мене були настільки сильні почуття, що я була готова на всі подвиги світу! Набила навіть татуювання, щоб йому відповідати. Він був старший за мене на п'ять років, нікому з моєї родини і близьких не подобався. Ми зустрічалися три роки. Потім він поїхав на рік працювати в інше місто, намагався приїжджати до мене кожного місяця. Але тут і трапився розлом у тосунках. Ми постійно лаялися, це було нестерпно, але я трималася заради сильних почуттів", - згадує Віка.

Віка Кошутина, Новий канал

На 17-ий день народження Віки хлопець зробив їй пропозицію, і вона погодилася.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

"Мій хлопець зробив мені пропозицію в день народження. Звичайно, я відповіла "Так!". Але сварки продовжувалися, нерозуміння росло, і я почала зустрічатися зі своїм найкращим другом. Він давав мені більше підтримки та тепла, ніж мій наречений. Виходить, на той момент у мене було два хлопці. Незабаром Микита запропонував мені розписатися, і я знову повернулася до нього, кинувши друга. В результаті о другій годині ночі він вигнав мене з дому через те, що я хотіла прогулятися містом із подружками. Після цього я сильно захворіла, підхопила ангіну", - поділилася Кошутіна.

В результаті, Віка вирішила поставити фінальну крапку у відносинах.

"Не дарма все-таки говорять, що від кохання до ненаисті – один крок. У той день я переосмислила все. Я так сильно кохала його три роки, а він все зіпсував у одну мить. Після проекту "Від пацанки до панянки" мені зателефонувала його колишня дівчина й розповіла про те, що під час наших стосунків вони зустрічалися. Мені було боляче це чути. Я не розуміла, як так можна. Постійно запитувала себе: "Невже обручка в мене на пальці взагалі для нього нічого не значила?" В результаті я пішла й здала обручку в ломбард", - зізналася дівчина.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що редактор "Пацанок" врятувала життя учасниці.

Як повідомляв портал "Знай.ua", експацанка Шейко зізналася про зґвалтування і аборті.

Також "Знай.ua" писав, що директор Школи леді розповіла Тетяна Мокріді, чи можуть дівчата пити пиво.