Популярна російська актриса театру і кіно Христина Асмус, яка прославилася роллю Варі у серіалі "Інтерни" і оскандалилася зйомками у фільмі "Текст", часто радує фанатів яскравими публікаціями у своєму Instagram. Цього разу дружина російського коміка Гаріка Харламова показала нове відео, яким привітала шанувальників з Днем перемоги.

У ролику можна побачити дочку Асмус і Харламова Настю, дівчинка стоїть в кімнаті і читає вірш про війну, а в кінці вітає з Днем перемоги. Для відео Христина прикрасила дочка в миле світле сукні з квітковим принтом оригінального фасону, а волосся дівчинки зібрані в акуратну зачіску. У підписі до відео Асмус написала: "З Днем Великої Перемоги! Дякуємо всім, хто подарував нам право жити сьогодні! Пам'ятаємо, любимо, пишаємося! Світу нам всім і терпимості один до одного. Автор вірша – Віктор Турів". Фолловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію зірки.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, гола дружина Харламова Асмус кинула виклик мільйонам хтивих чоловіків.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що скандальна Асмус підкорила серце відомого режисера.

Також портал "Знай.ua" писав, що Асмус розповіла, як чоловік доводить її до божевілля.