Відомий український танцюрист, член журі танцювального шоу "Танці з зірками", і тренер гумористичної програми "Ліга Сміху" Влад Яма не часто ділиться з шанувальниками подробицями особистого життя. Однак, час від часу на його сторінці в соціальній мережі Instagram все ж з'являються нові фото. Нещодавно знаменитість виставив теплий сімейний кадр з особистих архівів, показавши свою маму, Любов Миколаївну, і бабусю, позуючи в рідній Запорізькій області. Таким трепетним чином артист привітав найрідніших жінок з Днем матері 10 травня, зазначивши, що з нетерпінням чекає зустрічі відразу після закінчення карантину через коронавірус COVID-19.

Мамуля😍 І її мамуля😍😍 Зі Святом! І спасибі за те, що я ріс в абсолютній любові і відчував це кожен день!.. Чекаю з нетерпінням нашої зустрічі і свіжого фото🤗 поділився радістю Яма

Фолловери не пройшли повз: " Ух Авео. Так був наречений ще той. Чудо", "Найбільша нагорода в житті-абсолютна безкорислива самовіддана мамина любов!Щоб жили якомога довше!!!!!❤️", "Ой, яка мила і добра фотка.", "Чіткий😎😎😎", "Які ви милі і гарні.Від щирого серця вітаю вашу маму зі святом!👍😍🙂🙂🔥", "Прикольний❤️", "🙏 це так по справжньому 💖".

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Влад Яма поділився архівним фото з маленьким Потапом в сукні.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Влад Яма поділився рідкісним знімком зі своїм "дивом", мережа ридає від розчулення.

Також портал "Знай.uа" писав, що Влад Яма заради учасниці "Танців з зірками" зробить те, чого ніхто не очікував.