Знаменитий модний блогер, стиліст і світський діяч Олександр Рогов, який завжди намагається виділитися з натовпу, що і зробило його відомим, в черговий раз заявив про себе світу, продемонструвавши унікальний костюм зі сміттєвого пакета.

Відповідне фото він оприлюднив на власній сторінці в Instagram, де й зібрав понад півмільйонну армію прихильників.

Так, на світлині видно самого стиліста, який одягнув на себе стільки сміттєвих пакетів, що став схожий, як пишуть в коментарях, на мисливця за сміттям та водночас китайського імператора. Окрім цього, на фото можна замітити, що блогер в руках також тримає мітлу, на ручці якої примотаний ще один чорний пакет, створюючи таким чином прапор.

Рогов

"Всім привіт! Як вам мій образ?!", - коротко підписав знімок Рогов.

Популярні новини зараз
Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося
Показати ще

Варто зауважити, що користувачам такий модний "лук" сподобався лише частково: одні запевнюють, що він виглядає прекрасно, інші – стверджують, що лише "при одному його виді хочеться взяти та викинути в сміття".

Скріншот допису

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Горбунов осідлав Нікітюк, Осадчій краще цього не бачити

Як повідомляв портал "Знай.uа", Слава Камінська вперше розповіла, чому розлучилася з чоловіком.

Також Знай.uа" писав, що Аліна Гросу прикинулася черницею і з чоловіком підкорила червону доріжку