Популярна українська співачка, актриса і секс-символ Даша Астаф'єва часто ділиться з фанатами в Instagram фотографіями з життя і різних фотосесій. Знаменитість похвалилася шикарними кадрами, позуючи на балконі в облягаючому спортивному вбранні бузкового кольору. Так, артистка приміряла топ і лосини, засвітивши струнку фігуру. Також Даша влаштувала заняття з йоги просто на балконі, вирішивши попросити численних шанувальників допомогти їй з основами.

В йозі головне, нагадайте...? поцікавилася Астаф'єва

Фолловери не пройшли повз: "Головне не заснути..🦦", "Лосики в талії великі 😜", "Витягнутися! Щоб не було видно що наїв на карантині (завжди так роблю!🙈) 😅", "Навчитися стояти на голові без рук 🤪", "Ти бузок)", "Головне спокій і баланс", "Розстелити килимок", "Ви найкрасивіша дівчина ! Я захоплююся вашим розумом і красою!", "Головне, щоб костюмчик сидів:)😊", "У Астаф'євої найкрасивіша фігура з зірок👍👏Реально😊", "Головне кайфанути після закінчення 😉", "В йозі головне йога😍".

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Даша Астаф'єва показала селфі в дзеркалі, нанісши на обличчя грязеву маску і процитувала свого колишнього.

А ще Астаф'єва заінтригувала фанатів новим спільним знімком з телеведучим Олексієм Дурнєвим.