Дуже потужний і гучний конфлікт розгорівся навколо "спірного" гумористичного номеру часів ігор команди КВК "95 квартал". Тоді відразу декілька команд не поділили одну сценку.

Про це стало відомо завдяки словам відомого КПНщика, а нині учасника українського проєкту Дизель Шоу Сергія Писаренка в програмі Сергія Іванова "Антиподи". Тоді Писаренко виступав за команду "Уездный город", пише портал "Політека".

Він згадав, що під час спільних гастролей КВНщиків іноді виникали досить неприємні ситуації. Один з таких випадків стався, коли команда "Стомлені сонцем" з Михайлом Галустяном виставила на конкурс номер з пародією на "голий" кліп гурту "Стрілки". При цьому раніше таку ж зробив пародію "95 квартал". Так як це сталося в сезоні, де брала участь "Уездный город", директор цієї команди зв'язався з Зеленським і розповів йому про "запозичення" номеру.

Сергій Писаренко, скріншот: YouTube
Сергій Писаренко, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу
Показати ще

"І Зеленський з хлопцями їдуть з Києва до Москви на показ до Маслякова, щоб зайти в зал і сказати: "це наш номер, це не чесно". Уявляєте, на розі Палацу молоді розборки - "Уездный город" і "95 квартал" проти "Утомленных солнцем" і "Новых армян". Розборки мало не до бійки", - розповів Писаренко.

Він згадав, що тоді "кварталівці" звернулися до Олександра Маслякова зі словами: "Як так?! Олександр Васильович, та що ж це таке?!", однак той сказав їм "розбиратися самим". В результаті, за словами Писаренка, всі учасники конфлікту "мало не побилися".

"Уявляєте, вже стояли отак (показав стислі кулаки). І ми стояли з "95 кварталом" проти цих хлопців і не могли вирішити, показувати їм номер, або не показувати", - розповів артист.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, актори "Кварталу 95" в День матері розповіли секретики своїх найрідніших жінок.

Як повідомляв Знай.uа друзі Зеленського з "Кварталу 95" розповіли про диво-жінок у переддень Дня Матері.

Знай.uа писав, Варнава відмовилася від пластики і знайшла альтернативу "уколам краси" - "Може знудити".