Скандальна російська співачка Лоліта Мілявська закликала шанувальників піклуватися про своє здоров'я та окрім проходження тесту на коронавірус, перевіритися і на СНІД.

Відповідний відеоролик з закликом вона оприлюднила на власній Instagram-сторінку, яку та останнім часом активно веде та радує фанатів різноманітними роликами.

"В епоху коронавірусу ми зовсім забули, що є й інші віруси, які потребують перевірки та лікування. Московський фонд "Спід. Тести" проводить безкоштовну перевірку, і результат можна отримати всього за 15 хвилин.

Лоліта Мілявська, фото: instagram.com/lolitamilyavskaya
Лоліта Мілявська, фото: instagram.com/lolitamilyavskaya

Добре, що є такі тести! Віруси, і це вже не новина, можуть торкнутися всіх поза віком і статусом. У групі ризику може виявитися будь-яка людина на планеті. Дякую фонду", - сказала вона.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Окрім цього, співачка запевнила, що ці тести, на жаль, зможуть отримати не всі, а "лише представники нетрадиційної орієнтації, зокрема трансгендери та гомосексуалісти".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, 56-річна Лоліта з голими грудьми показала, як миє унітаз, витівка переплюнула навіть Волочкову.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Лоліта без штанів показала чоловікам, як потрібно робити приємно жінкам - "Головне з посмішкою".

Також Знай.uа" писав, що Лоліта "загуляла" з натовпом чоловіків і алкоголем: фанати не можуть відійти від шоку, відео.