Відома співачка Лоліта Мілявська нещодавно розлучилася зі своїм колишнім чоловіком, тренером з гри в сквош Дмитром Івановим. При цьому розлучення супроводжувалося гучним скандалом. Іванов написав заяву на Лоліту за звинуваченням у наклепі. Мілявська перед розлученням заявила, що їхній шлюб насправді був фіктивним. Її колишній чоловік хотів довести, що це не так.

Лоліта і Дмитро Іванов Teleprogramma
Лоліта і Дмитро Іванов Teleprogramma


За словами Іванова, у нього не було мети домогтися тюремного ув'язнення для Лоліти. Він зазначив, що його головне завдання полягало в тому, щоб спростувати звинувачення на свою адресу і відстояти своє чесне ім'я. Іванов заявив, що під час розлучення і розвалу сім'ї може “виливатися” багато нехорошого на адресу колишнього подружжя. Однак шлюборозлучний процес закінчено, суд задовольнив позовну заяву, Іванов і Мілявська – більше не сім'я.

Лоліта Мілявська і Дмитро Іванов, Cosmo
Лоліта Мілявська і Дмитро Іванов, Cosmo


Зараз у Дмитра Іванова нові відносини. Він зустрічається з жінкою по імені Ольга Кулієва. За його словами, він більше не тримає образи на Мілявську і сподівається, що просто забуде цей час, як страшний сон. Іванов заявив, що його донька вже знайшла спільну мову з Кулієвою.

Популярні новини зараз
В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, 56-річна Лоліта з голими грудьми показала, як миє унітаз, витівка переплюнула навіть Волочкову.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Лоліта без штанів показала чоловікам, як потрібно робити приємно жінкам - "Головне з посмішкою".

Також "Знай.uа" писав, що Лоліта "загуляла" з натовпом чоловіків і алкоголем: фанати не можуть відійти від шоку, відео.