Відомий російський гуморист, чоловік Алли Пугачової Максим Галкін дуже активно веде сторінку Instagram. Нещодавно знаменитість виклав трепетне сімейне відео з їх з Примадонною дітьми Гаррі і Лізою, які не дають занудьгувати на карантині через коронавірус COVID-19 ні зірковим батькам, ні численним шанувальникам. Так, артист гордо похвалився талантами сина Гаррі, який сконструював "машину майбутнього", навіть показавши, як працює пристосування і розкрив головний секрет свого творіння.

Машина «Майбутнє», винахідник Гаррі лаконічно підписав ролик Галкін

Фолловери залишилися в захваті і почали засипати сім'ю компліментами: "Приємно подивитися на гідних батьків і люблячих дітей!👏😍", "Ілон Маск нервово курить в сторонці😁", "Обожнюю Ваших дітей💖Гаррі❤️ Ліза💕", "Хороший хлопець росте👍розумний і талановитий 😊", "Аааа, супер! Славні хлопці! Задоволення спостерігати 🤩❤️", "Молодчина, все робить з любов'ю і пісенькою ♥️", "Гаррі - точно майбутній інженер-конструктор!!!)))", "Який вихований і інтелігентний хлопчик! Приємно подивитися! Ви - чудовий батько!✨🌿".

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Показати ще

Варто відзначити, що Гаррі часто споруджує незвичайні конструкції і видає наукові ідеї, розмовляє чистою французькою та англійською, проте це не єдині таланти хлопчика. Як виявилося, у сина Галкіна і Пугачової відмінний слух і незвичайний голос, тому красунчик займається ще і з викладачем вокалу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що в мережі прогримів скандал через сперму Кіркорова, в якому постраждав Галкін.