Про роман голлівудської суперзірки Леонардо Ді Капріо і молодий моделі Каміли Морроне говорили дуже багато. І справді, дівчина вдвічі молодше актора. Однак у них в сім'ї явно панує гармонія і взаєморозуміння. Правда, поняття сімейних обов'язків у них явно своєрідне.


Мережа облетіли фотографії, на яких Морроне йде з супермаркету з двома великими пакетами. Ді Капріо при цьому сидить у машині, з ким спілкується і спостерігає за подіями. Очевидно, думки вийти і допомогти своїй коханій у Леонардо навіть не виникло. Причому судячи з виразу обличчя, Ді Капріо ще й чимось незадоволений. Може тим, що Каміла, на його думку, занадто повільно несе пакети?
Звичайно, Ді Капріо не Шварцнеггер, не Ван Дамм, і навіть не Сталлоне. Однак невже його крихка статура, з яким він “завалив” ведмедя, не дозволяє йому допомогти коханій дівчині донести два пакети? Або у них в сім'ї все настільки патріархально, що “не царська це справа, продукти тягати”? Іноді голлівудські зірки дивують і з неприємної сторони.

Обов'язково’обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що напередодні початку ювілейного сезону "Голосу країни" у Києві відбулася презентація головної вокальної битви епох.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, відомий український рок-музикант Євген Галич поділився враженнями від зустрічі з "хамовитой" мамусею, яка вела себе невиховано прямо на очах у своєї дитини.

портал Знай.uа писав, що відома українська рок-група O. Torvald випустила новий кліп на пісню "Роздягни мене" з учасницею групи YUKO – Юлею Юриной.