Алла Добкіна – 26-річна дочка харківського екснардепа Михайла Добкіна. Дівчина вже встигла вийти заміж і народити первістка, вона займається благодійністю, пропагує здоровий спосіб життя і часто радує фоловерів яскравими кадрами у своєму Instagram. Цього разу красуня показала стильні фото, на яких позує в незвичному образі.

Як видно, Алла з'явилася перед камерою на вулиці у цікавій локації, на прогулянку вона вийшла в новому спортивно костюмчику, який складається з вільних штанів і короткої толстовки з капюшоном, яка оголила живіт. Її волосся розпущене і трохи розпатлане, а на обличчі легкий макіяж. Алла і так і сяк крутиться перед камерою, вихваляючись обновкою, а у підписі до публікації розповіла ще й нових бровах. "@wolf.wrong базові костюми і речі. Топчик і мої нові брови". Фолловери не пройшли повз і кинулися активно обговорювати нову публікацію красуні, засипає компліментами і захопленими коментарями.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, вагітна дочка Добкіна не посоромилася викласти відверті фото.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Алла Добкіна показала першу фотографію новонародженого малюка.

Також портал "Знай.ua" писав, що вагітна дочка Добкіна злетіла з котушок і жадала крові.