Алла Добкіна – 26-річна дочка харківського екснардепа Михайла Добкіна, який скандально відомий своєю проросійською позицією, часто радує публіку яскравими фото і відео зі свого життя. Нещодавно красуня знялася у пікантній фотосесії, а тепер вирішила поділитися її результатами в соцмережі.

На новому фото Алла Добкіна з'явилася в довгій атласній сукні до п'ят насиченого червоного кольору, поверх якої у неї приспущений чорний піджак. Цей наряд красиво оголив витончену спину дівчини і підкреслив ідеальну фігуру. При цьому на ногах моделі масивні чорні черевики. Її волосся розпущене у недбалій укладці, а на обличчі легкий макіяж. У підписі до фото Алла написала: "Вчорашній пост зачепив багатьох. Буду продовжувати писати свої думки. Скоро на відпочинок, часу буде багато вільного".

Нагадаємо, вагітна дочка Добкіна не посоромилася викласти відверті фото.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Алла Добкіна показала першу фотографію новоржденного малюка.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що вагітна дочка Добкіна злетіла з котушок і зажадала крові.