Популярна київська модель Альона Омович, яка зібрала у своєму Instagram мільйонну аудиторію, і яку в мережі охрестили "українською Кардашьян", обожнює епатувати публіку яскравими витівками. Дівчина любить оголятися на камеру, і не упускає можливості зробити це, а ще вона захоплюється пластичними операціями. Цього разу красуня виставила на показ публіки результати нової фотосесії, в якій з'явилася у відвертому образі.

Як видно, на нових фотографіях Альона з'явилася у вузьких сірих джинсах і чорному ліфчику, з якого ледь не випадають силіконові груди, а зверху накинула темну косуху цікавої фактури. Її волосся розпущене і красиво укладені, а на її обличчі яскравий макіяж в темних тонах. Дівчина гарно позує на камеру, демонструючи ідеальне тіло, а в подпсии до публікації розповіла про фотосесії. "Яка? 1/2/3? Куртки з пітона @python_and_crocodile. Я довго хотіла таку косуху, і нарешті знайшла магазин з великим асортиментом. І головне ви не повірите яка ціна. До речі, сьогодні була дуже крута зйомка. Мені йде макіяж?". Фолловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію зірки, коментуючи її фігуру і не тільки.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо нещодавно майже гола українська Кардашьян прикрилася живою змією.

Популярні новини зараз
Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що українська Кардашьян обтягнула силіконову красу вульгарним леопардом.

Також портал "Знай.uа" писав, що українська Кардашьян порадувала новим відео.