Група "Тату" з'явилися в далекому 1999 році — і чим більше часу проходить з виходу їх дебютного альбому "Я зійшла з розуму", тим складніше повірити, що така група з такими текстами такими кліпами і такими виступами коли-то взагалі могла існувати. Озираючись на історію дуету, складно повірити в його успіх у Росії, який досі ніхто не повторив, пише "Медуза".

Треба сказати, що у творчості "Тату" не було нічого унікального, адже під час виникнення групи, подібного контенту було предостатньо, а тему сексуальних і гомосексуальних відносин у своїй творчості порушували й інші музиканти. Але 16-річна Олена Катіна та 15-річна Юлія Волкова брали щирістю, хоча багато хто не вірив, що дівчата дійсно лесбіянки. Протягом перших років свого існування "Тату" завоювали шалену популярність, і першими в історії серед російських артистів підписали контракт з західним мейджор-лейблом Universal Music Group і стали іконами російської ЛГБТ-спільноти.

Група Тату, фото - Instagram
Група Тату, фото - Instagram

Сильний вплив на дівчат мав їх продюсер Іван Шаповалов, він займався буквально всім, і поки Волкова і Катіна були з ним, вони були успішні. Але незабаром співачки вирішили піти від продюсера, вони заперечували свою гомосексуальність і хотіли співати на інші теми, залишаючись самими собою. Однак, це і стало причиною краху – у 2009 році "Тату" припинили своє існування.

21 травня виповнилося 19 років з дня виходу альбому "Тату" "200 по зустрічній". Журнал Starhit вирішив згадати, якими були дівчата мегапопулярної групи на початку кар'єри. В Instagram видання опублікували відео нарізку з кліпів і виступів Катіної і Волкової.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, найпопулярніші українські виконавці часів незалежності.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв: Тату, Децл, Жуков та інші – зірки 90-х, яких ви не впізнаєте.

Також портал "Знай.ua" писав, що скандальна російська група "Тату" раптово перервала мовчання.