Екс-учасниця колись популярного гурту "Тату" Юлія Волкова поділилася з підписниками сімейним знімком, на якому зображені мама з донькою. Зазвичай такі знімки викликають хвилю захвату, але не в цей раз: зовнішність 14-річної Вікторії неприємно вразила підписників. Чи то зіркова матуся перестаралася із фоторедактором, чи то дівчинка-підліток виглядає надзвичайно дорослою, практично ровесницею мами.

Часто "ровесниці" сприймається як комплімент, але лише коли мама виглядає дуже молодо, а не донька занадто "старо".

Співачка народила Вікторію у 19-річному віці від свого охоронця, з яким зав'язався нетривалий роман. Пізніше артистка зізналася, що біологічний батько ніколи у вихованні дитини участі не брав. Зараз, не відстаючи від зіркової матусі, дівчинка активно займається вокалом і мріє в майбутньому вийти на сцену.

У Волкової також є син Самір, йому 10. Співачка народила хлопчика від Парвіза Ясинова, сина генерального директора компанії "Містбудмеханізація-5".

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

8 серпня 2018 співачка вперше офіційно узаконила стосунки. Щоправда, ЗМІ досі гадають, з ким. Трохи раніше в ефірі шоу з Лерою Кудрявцевою артистка розповіла, що більше двох років зустрічається з чоловіком. Він не набагато старший за неї, живе в іншій країні і зовсім не публічний. Більше ніяких подробиць Волкова розкрити не захотіла.

"Пухнасті" діти і "кам'яна стіна"

Відома українська гумористична актриса, зірка " 95 Кварталу Олена Кравець, як і всі знаменитості, любить тішити своїх шанувальників новими фото. Днями в Instagram Кравець з'явилося миле фото з чоловіком і двома дітьми. А як відомо, недавно Лена народила відразу двох.

Ці матусі не дають дітям спуску

Багато хто думає, що зірковим дітям живеться дуже легко, залишається тільки хапати зірки з неба. Проте, деякі знамениті мами зізнаються, що буквально тримають дітей в їжакових рукавицях і дуже вимогливі до своїх нащадків.

Нагадаємо, Маша Єфросиніна поділилася секретом розкішного волосся.

Як раніше повідомляв "Знай.uа", син Вікторії Бекхем, 19-річний Бруклін Бекхем, опублікував в Instagram фото своєї матері, яке викликало гучний скандал.

Також портал "Знай.uа" писав, Віра Брежнєва подарувала своїй доньці дуже ніжний пост Instagram зі зворушливими привітаннями на честь Дня ангела.