Відома українська співачка, актриса студії "Жіночий квартал" Віра Кекелія часто ділиться з фанатами новими фото в Instagram. Нещодавно знаменитість нарешті наважилась розкрити їх з чоловіком Романом Дудою головний секрет - виявляється, зіркова красуня довгий час дуже вдало приховувала вагітність. 1 травня парочка вперше стали батьками - на світ з'явився маленький хлопчик на ім'я Ваня. Сама ж Віра трепетно привітала українців з Днем вишиванки 21 травня, примірявши етнічне вбрання яскраво-червоного кольору з квітковим принтом і масивний віночок. Жіночний образ красуня доповнила макіяжем з яскраво-червоною помадою на губах.

З Днем Вишиванки, друзі;))) Етніка може бути красивою, стильною і сучасною🥰 поділилася емоціями Кекелія

Фолловери не пройшли повз: "Віруня, не відірвати очей 😂❤️🔥 Бездоганний смак у всьому, це дуже красиво, як і будь-який ваш образ 😍😍😍", "Богиня🔥🔥🔥", "Навіщо так красиво?)😍", "Тобі дуже личить☺️", "Шикарна😍", "Дуже красива😍😍😍😍😍", "Віра, Ви завжди дуже красива, але материнство 👶 зробило Вас ще прекрасніше, просто💥💥💥.", "Чудово виглядаєте! Сил вам і терпіння 🙌", "Краса👍".

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Віра Кекелія, instagram.com/kekeliavera

Віра Кекелія, instagram.com/kekeliavera

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.