Ексучастинца гурту "ВІА Гра" Санта Дімопулос днями відсвяткувала 33-й день народження. Свято було шикарне, а зірка навіть дозволила собі потанцювати на столі. В першу чергу красуня привітала саму себе з 33-річчям, зазначивши, що минулий рік став для неї знаковим, тому що вона народила доньку. Також вона заявила, що за рік її "енергетика стала сильнішою, серце добрішим".

Про це стало відомо завдяки новій публікації Санти в мережі Isntagram.

Публікація Санти Дімопулос, скріншот: Instagram
Публікація Санти Дімопулос, скріншот: Instagram

"Я розумію своє місце в житті, і у мене є цілі", - написала вона.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток
Показати ще

У свій день народження вона запропонувала підписникам зробити їй подарунок у вигляді участі у благодійному проєкті, в рамках якого потрібно зібрати 100 000 гривень для малозабезпечених сімей.

До речі, про Санту в світі шоу-бізнесу знають, як екссолістку двох жіночих колективів - Queens і "ВІА Гра". У "ВІА Грі" Санта співала лише рік - з грудня 2011 по жовтень 2012. Вона покинула колектив, щоб займатися сольною кар'єрою. Також вона брала участь у третьому сезоні української "Фабрики зірок" і була солісткою гурту "Сьоме небо".

Також не секрет, що в 2014 році співачка разом з подругою Юлією Ковальової відкрила в українській столиці бутік Gold Vintag. Тут знамениті люди можуть віддати свої речі, як в комісійний магазин або придбати те, що їм подобається.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Дімопулос похвалилася сексуальним подарунком чоловіка.

Як повідомляв Знай.uа Санта Дімопулос бігає краще професійних спортсменів.

Знай.uа писав, "свіжа кров" українського шоу-бізу GRLS X Naile підняли дух українців на карантині.