Відома американська телезірка, модель і бізнесвумен Кайлі Дженнер зібрала величезну аудиторію у своєму Instagram і стала однією з найпопулярніших дівчат в соцмережі. Красуня часто балує своїх шанувальників жаркими фото, і цей раз не став винятком – Кайлі виклала в мережу спокусливе фото, на якому з'явилася у відвертому пляжному образі.

Як видно, красуня відображена на вулиці, вона насолоджується сонячними променями, красиво позуючи на камеру у прозорого басейну. Для фотосесії Кайлі вбралася у вузький сексапільний купальник яскраво-зеленого кольору. Волосся Кайлі розпущені і акуратно покладені, а на її обличчі легкий макіяж, вона прикрила очі і насолоджується сонцем. Красуня не підписала свою публікацію, залишила лише кілька emoji, зате фанати не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію красуні, засипаючи її компліментами в коментарях.

Кайлі Дженнер, скрін поста в Instagram
Кайлі Дженнер, скрін поста в Instagram

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Forbes назвав найбагатших зірок світу, Кайлі Дженнер вже не перша.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що названі 5 найбільш молодих і багатих знаменитостей, Кайлі Дженнер серед них.

Також портал "Знай.uа" писав, що Кайлі Дженнер показала, як залишатися стильною в сильні морози.