Алла Добкіна – 26-річна дочка харківського екснардепа Михайла Добкіна. Дівчина вже встигла вийти заміж і народити первістка, вона займається благодійністю, пропагує здоровий спосіб життя і часто радує фоловерів яскравими кадрами у своєму Instagram. Цього разу красуня показала гарне фото, на якому позує в стильному образі.

Як видно, Алла з'явилася перед камерою в модному червоному костюмі з коротким чорним топом, який красиво підкреслив плоский животик. А піджак костюма дівчина спустила з плечей. Її волосся розпущене і трохи розпатлане, а на очах темні окуляри, вона відвернула голову від об'єктива. У підписі до фотографії Добкіна написала: "Мур мур". Фолловери не пройшли повз і кинулися активно обговорювати нову публікацію красуні, засипає компліментами і захопленими коментарями.

Алла Добкіна, скрін з Instagram
Алла Добкіна, скрін з Instagram

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, вагітна дочка Добкіна не посоромилася викласти відверті фото.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Алла Добкіна показала першу фотографію новонародженого малюка.

Також портал "Знай.ua" писав, що вагітна дочка Добкіна злетіла з котушок і жадала крові.