Популярна українська співачка та переможниця "Євробачення 2016" Джамала, яка нещодавно оголосила про другу вагітність, часто радує публіку яскравими публікаціями у своєму Instagram. Цього разу зірка показала кілька кадрів з нової домашньої фотосесії, на яких з'явилася в ніжному образі, а в підписі до публікації розповіла про свої переживання і запропонувала фанатам персональні уроки вокалу.

Як видно, Джамала відображена у себе вдома, оскільки вона в цікавому положенні, то намагається не виходити з дому навіть після послаблення карантину. І частенько влаштовує яскраві фотосесії у своєму будинку. Так і в цей раз співачка показала кілька кадрів, на яких з'явилася в червоній картатій сорочці, її волосся красиво укладені, а на обличчі легкий макіяж. У підписі до публікації Джамала зізналася, що травень проходить повз ворота з-за карантину. Крім того, співачка запропонувала уроки вокалу шанувальникам і попросила їх пожертвувати день на музичні інструменти для однієї з музичних шкіл. "Зізнаюся, я дуже переживаю. Як наш хороший травень з каштанами та кольором проходить повз. Чи То погода, чи тривалий карантин, або розуміння, що всі ми – музиканти і люди мистецтва ще довго будемо виходити з нього", - написала зірка.

Джамала, скрін з Instagram
Джамала, скрін з Instagram

Джамала, скрін з Instagram
Джамала, скрін з Instagram

Джамала, скрін з Instagram
Джамала, скрін з Instagram

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Джамала змінила образ заради культового глянцю.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Джамала показала фанатам підрослого сина.

Також портал "Знай.ua" писав, що Джамала пожартувала над шанувальниками, виклавши зворушливий знімок.