Популярна американська телезірка і бізнес-вумен Кортні Кардашян, яка є старшою сестрою відомої світської левиці Кім Кардашьян, часто радує публіку яскравими публікаціями в своєму Instagram. Так, в цей раз зоряна красуня показала томне фото, на якому позує в білому вбранні.

На новій фотографії Кортні позує на виході з будинку з величезними панорамними вікнами. На ній оригінальне біле плаття з розрізом на животі і пікантним вирізом в зоні декольте, яке красиво підкреслило ідеальну фігуру, а на її ногах чорні босоніжки. Волосся моделі розпущені і красиво укладені, а на її обличчі легкий макіяж, вона млосно дивиться в камеру. Кардашьян е підписала свою фотографію, зате фанати почали активно обговорювати її нову публікацію, засипає компліментами в коментарях.

Кортні Кардашьян, скрін з Instagram
Кортні Кардашьян, скрін з Instagram

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Кортні Кардашян прикрасила тіло "голою" сукнею українського дизайнера.

Популярні новини зараз
"Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що сестрички Кардашьян зганьбилися на червоній доріжці.

Також портал "Знай.ua", що гаряча Кортні Кардашян в непристойно відвертому вбранні з'явилася в несподіваному місці.