Популярна київська модель Альона Омович, яка зібрала у своєму Instagram мільйонну аудиторію, і яку в мережі охрестили "українською Кардашьян", обожнює епатувати публіку яскравими витівками. Дівчина любить оголюватися на камеру, і не упускає можливості зробити це, а ще вона захоплюється пластичними операціями. Цього разу красуня виставила на показ публіки відверте рекламне фото, на якому позує в еротичній позі.

Як видно, перед камерою Альона з'явилася, сидячи на ліжку, на ній крихітний світлий купальник з прозорими лямками, який ледь прикриває інтимні місця. Волосся дівчата розпущені і красиво укладені, а на її обличчі легкий макіяж. У руках модель тримає флакони з парфумами, які рекламує, один з них вона навіть засунула собі між ніг. У підписі до кадру Омович написала: "Ваші улюблені парфуми? У сторіс розповідаю про акції в Parfumcity.com.ua. Встигніть замовити парфуми за 299 грн. Ви будете дуже здивовані якістю. Посилання на сайт в шапці профілю". Фолловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію зірки, коментуючи її фігуру і не тільки.

Альона Омович, скрін поста в Instagram
Альона Омович, скрін поста в Instagram

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, нещодавно майже гола українська Кардашьян прикрилася живою змією.

Популярні новини зараз
Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що українська Кардашьян обтягнула силіконову красу вульгарним леопардом.

Також портал "Знай.uа" писав, що українська Кардашьян порадувала новим відео.