Зовсім недавно відбувся фінал головного романтичного реаліті весни "Холостяк-10". Головний герой Макс визначився з вибором і вручив кільце чарівній учасниці Даші Ульяновій. Протягом довгих місяців пара ставала все ближче один до одного. І ось, в 12 випуску Макс зробив свій вибір, який так довго чекали глядачі.

Багато дівчат йдуть на проєкт, щоб прославитися і зібрати нових підписників в Instagram. Схоже, Даша Ульянова теж не проти бути популярною у соцмережі. Після фіналу проєкту дівчина опублікувала у своєму акаунті провокаційне фото, на якому позує практично без одягу – внизу ледь помітні стрінги. Її довге волосся зібране в акуратну зачіску і спадає на плечі, а на обличчі легкий макіяж, Даша стоїть боком до камери, і фанати можуть помітити невелику родиму пляму трохи нижче плеча. У підписі до кадру Ульянова написала: "Хотіла написати довгий пост про перемогу, але окрім слів вдячності нічого не хочу говорити! Спасибі за вашу увагу і слова, які досі приходять безперервно у мій дірект. Дуже ціную і сподіваюся, що буду вам цікава і за рамками проєкту".

Даша Ульянова, скрін поста в Instagram
Даша Ульянова, скрін поста в Instagram

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, грузинський "холостяк" Іраклі Макацарія провів тренування у прямому ефірі.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що "Холостяк" Макс зізнався, чому вибрав Дашу і розбив серце Дани.

Також портал "Знай.ua" писав, що Даша Квіткова показала весільне фото з "холостяком" Добриніним.