Скандальна 31-річна дружина 74-річного гумориста Євгена Петросяна, до якої той втік від Олени Степаненко, Тетяна Брухунова, досить активно веде свою сторінку в Instagram. Нещодавно знаменитість показала, як проводить карантин через коронавірус COVID-19, ділячись різними рецептами незвичайних домашніх смаколиків, улюбленими книгами, фільмами і захоплюючими історіями з життя. Так, артистка показала ще і стильний лук з колаборації Burberry і Гоші Рубчинського, сидячи в двоколірному тренчі на лавочці, доповнивши образ чорним капелюшком і сонцезахисними окулярами.

Примітно, що ще пару років тому в такому ж вбранні був помічений і сам чоловік Тетяни, Євген Петросян. Найуважніші фолловери швидко помітили цю деталь, вирішивши долити масла у вогонь і жартуючи, що Брухунова доношує речі за коханим.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Гуморист же заступився за красуню, поставивши хейтерів на місце незвичайним способом. Євген виставив перше за три роки спільне фото з дружиною в Instagram, де пара позувала в однакових образах. Коментарі під публікацією Петросян дбайливо сховав, щоб недоброзичливці не змогли поливати їх сім'ю брудом.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, ведуча "Аншлагу" Дубовицька розкритикувала весілля Петросяна з молодою коханкою.

Як повідомляв Знай.uа, Петросяна і Степаненко розшукує податкова.

Також Знай.uа писав, що Петросяна після розлучення зі Степаненко спіткали невдачі.