Засновник компаній SpaceX та Генеральний директор Tesla Ілон Маск та співачка Ґраймз все ж вирішили перейменувати свого новонародженого сина, якого назвали X Æ A-12 ("Ікс Еш Ей-Твелв"). Щоправда, отримав ім'я хлопчик майже теж саме — X Æ A-Xii, яке читається так само, як і попереднє.

Про це Ґраймз розповіла в Instagram у відповідь на питання одного з користувачів.

Варто зауважити, що нещодавно Маск вшосте став батьком – напередодні в нього народився хлопчик, матір'ю якого стала співачка Ґраймз, справжнє ім'я якої Клер Буше. Тоді зіркові батьки вирішили шокувати світ та назвали дитину досить цікавим ім'ям - X Æ A-12.

Ілон Маск, фото Getty Images
Ілон Маск, фото Getty Images

Зокрема, це ім'я означає: літера Х — це "невідома змінна", Æ — це "ельфійська вимова" "Ai" (може позначати, за словами співачки, любов і/або штучний інтелект), а A-12 — це попередник улюбленого винищувача пари, SR-71).

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Наразі ж співачка зізналася, що нещодавно змінили це ім'я на інше – майже таке саме. Так, вона прибрала з імені арабські цифри — відповідно до законів штату Каліфорнія, де народилася дитина, в імені вони присутніми бути не можуть.

"Чесно кажучи, (римські цифри — ред.) мають кращий вигляд", — додала Ґраймз.

Скріншот відповіді співачки

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "Кортеж" Ілона Маска в космосі впіймало NASA, вражаючий кадр.

Як повідомляв портал Знай.ua, Тонко натякнули, що Ілон Маск "тупий" – глава Tesla осоромив Facebook на весь світ.

Також Знай.ua писав, "Алло, Ілон?" - красуня випадково купила старий номер Маска, тепер вона секретарка мимоволі.