Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії оприлюднила унікальну світлину, якою натякнули, що її вже набрид карантин і вона немає ні найменшого бажання сидіти вдома.

Відповідне зображення вона виклала в сторсі в Instagram, де й ділиться з шанувальниками різноманітними фотографіями та відеороликами.

Так, знаменитість, яка нещодавно висловила своє занепокоєння коронавірусом та закликала сидіти усіх вдома, показала, як вона сходила в магазин за продуктами, водночас, ймовірно, натякнувши, що її надоїв карантин.

Світлана Лобода, фото - Instagram
Світлана Лобода, фото - Instagram

Зокрема, на знімку можна побачити, як Лобода у вишуканій вечірній сукні та при "повному бойовому розфарбуванні" стоїть у м'ясному відділі та тримає візочок з продуктами.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також можна помітити, що артистка не дотримується карантинних правил та не носить рукавички з маскою.

Світлина, яку співачка закинула в сторіс

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Лобода в шаленому танці засвітила тату в інтимному місці.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Лобода показала своє життя коротким відео.

Також портал "Знай.uа" писав, що Лобода перелякала людей фото з Дубая.