Зовсім недавно відбувся фінал найромантичнішого реаліті весни "Холостяк-10". Макс Михайлюк визначився з вибором і вручив обручку чарівній учасниці Даші Ульяновій.

Протягом довгих місяців пара ставала все ближче один до одного. І ось, у 12 випуску Макс зробив свій вибір, на який так довго чекали глядачі.

У п'ятницю, 29 травня, на каналі СТБ вийде пост-шоу, в якому всі дізнаюся, чи змогли Даша і Макс зберегти романтичні стосунки після фіналу. Так, ведучий "Холостяка" Григорій Решетник у своєму Instagram-акаунті запитав у шанувальників проекту, чи готові вони до правди.

"Вихідні пройшли, емоції трохи вляглися, сльози щастя і розчарування виплакані 😭😊😉. І тепер наближається вирішальна п'ятниця 🌹. Ви готові, чекаєте?", - поцікавився Григорій.

скріншоти

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Дана з "Холостяка" відповіла на "зрадницький" вибір Макса – "Таких мільйон раз у житті пробував".

Як повідомляв портал Знай.uа, переможниця "Холостяка" Даша роздяглася відразу після фіналу – "Нічого не хочу".

Також портал Знай.uа писав, що ймовірна обраниця Холостяка вивалила брудну білизну Макса і не тільки його – "Приниження... зовсім не кохання".