Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram. На офіційному фан-акаунті знаменитості з'явилися трепетні сімейні фото та відео з сином Веніаміном від чоловіка Євгена Огіра, який загинув у 2013 році. Так, зіркова мама і хлопчик, який, до речі, навчається у Великобританії, дуже відповдально дотримувалися самоізоляції через коронавірус COVID-19, однак по ослабленню карантину відразу ж вибралися в Карпати і підкорили гору Говерлу. Варто відзначити, що Говерла - найвища гора України, висота якої становить 2061 метрів над рівнем моря.

Тіна і Веня на вершині Карпат - Говерлі

Фолловери не пройшли повз: "Тіночка і Веня гарного вам відпочинку і прекрасної погоди!", "Улюблені😍😍😍🔥", "Наші улюблені і рідні,приємно бачити вас щасливими. Наші зайчики.❤️💖💞", "Щасливі🙈😻❤️", "Який наречений зростає)", "Дякую за такі теплі моменти і красиві фото Ті❤️ Ви величезна любов ❤️✨", "Неймовірні😍💜", "Класного відпочинку ❤️", "Дуже гарні очі.Ти молодець, СИЛЬНА ЖІНКА!!!!Бажаю щоб у тебе все було ДОБРЕ👍", "Чисте повітря, природа,круто.".

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато охочих.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.