Кожна з фіналісток реаліті "Від пацанки до панянки" (Новий канал) заслуговувала перемоги. Адже за 15 тижнів некеровані і агресивні "пацанки" переглянули своє минуле життя і поведінка змінилися до невпізнання.

"Всі дівчата, які дійшли до фіналу, – переможниці, – з упевненістю пояснює директор Школи леді Тетяна Мокріді. – Але формат проекту, його правила вимагають назвати прізвище тільки одного".

Від пацанки до панянки, фото: Прес-служба Нового каналу
Від пацанки до панянки, фото: Прес-служба Нового каналу

Після довгих коливань викладачі серед Юлії #Бандитки Чигринець, Анастасії #Мівіни Іваненко, Віторії #Боксерки Альохіної та Євгенії #Батюшки Мазур назвали все ж прізвище останньої.

"Вона попрацювала над собою трохи більше за інших, – обґрунтовує Тетяна Мокріді. – Був момент, коли Женя занурилася в себе і зробила правильні висновки. Найбільша його перемога – відмова від наркотиків, на які вона грунтовно присіла. Вся команда важко переживала її ломки, емоційні перепади, численні виклики швидких. За грубою "пацанкою" ховалася добра дівчина, яка здатна сформулювати свою думку і бажає стати лідером".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Від пацанки до панянки, фото: Прес-служба Нового каналу
Від пацанки до панянки, фото: Прес-служба Нового каналу

Почувши своє ім'я, Женя #Батюшка не стримувала сліз. Дівчина не могла повірити, що саме їй дали звання переможниці четвертого сезону.

"Я заповнювала анкету не в кращому стані, – зізналася четверта переможниця "Від пацанки до панянки" – проекту, який з успіхом показує Новий канал. – Була наркоманкою і злодійкою і не розуміла, для чого перебуваю на цій планеті. Моєю мотивацією було просто вижити. Проект допоміг знайти відповіді. Впевнена, в майбутньому у мене все буде добре – я знайду роботу, отримаю освіту, буду розвиватись і працювати над собою. І викладачі не пошкодують, що віддали мені перемогу".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, з пацанок спробували вигнати злих духів.

Як повідомляв Знай. ua, спойлер фіналу "Від пацанки до панянки" – дівчата закружляють у танці під медовий голос Jerry Heil.

Також Знай. ua писав, що перед фіналом "пацанок" влаштували на роботу.