Переможницею реаліті "Від пацанки до панянки" (Новий канал) стає 19-річна Євгенія #Батюшка Мазур з Вінниці. Вона розповіла про гроші, наркозалежності та проекті в інтерв'ю для "Новий канал".

Дружина розповіла, що вирішила змінити своє життя, позбавитися від наркозалежності і прийшла на проект.

"Та просто так випала карта. Я випадково знайшла інформацію про кастингу в Instagram колишньої учасниці Шер-Марини. Мене мотивувало, що дівчата з схожими, як у мене, історіями змогли вибратися і стати особистостями. Зізнаюся, заповнювала анкету не в кращому стані. Ну, а потім все понеслося – мене запросили на інтерв'ю в Київ, підтвердили участь, приїхали знімати візитку в Вінницю... Я до останнього думала, що все це розіграш", - розповіла вона.

Від пацанки до панянки, фото: Прес-служба Нового каналу
Від пацанки до панянки, фото: Прес-служба Нового каналу

Дівчина зізналася, що добровільно прийняла рішення пройти лікування в реабілітаційному центрі, щоб дізнатися, що робити, коли не відпускають думки про наркотики і розповіла, як змінилося її життя після проекту.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Найбільше моє досягнення – це те, що я перестала вживати. Змінилися також мої погляди, цінності і пріоритети. Переїхала в столицю і влаштувалася працювати бариста в кав'ярню. Хочу забрати в Київ також маму і брата. Тому що там, де ми живемо у Вінниці, це не життя", - зізнається Женя.

Також вона розповіла, що після проекту періодично її почали впізнавати на вулицях.

Від пацанки до панянки, фото: Прес-служба Нового каналу
Від пацанки до панянки, фото: Прес-служба Нового каналу

"Мене рідко впізнають на вулиці. Буває, що просять сфотографуватися. І я ніколи не відмовляю. Відчуваю себе популярною? З'явилася в мене зоряна хвороба? Не знаю, чи визнається в цьому людина, яка страждає від цього. Я залишилася собою", - розповіла вона.

Переможниця зізналася, куди витратила свій виграш на реаліті.

"Велика частина суми пішла на лікування – після того, як перестала вживати наркотики, вилізло багато хвороб. Решта віддала мамі – вона порадувала себе і брата новими телефонами. Якусь частину витратила на одяг. Тому гроші розійшлися по дрібницях. А брошка я зберігаю вдома – вона тішить моє око і мотивує не зупинятися, а рухатися тільки вперед", - розповіла Женя.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, перед фіналом "пацанок" влаштували на роботу.

Як повідомляв Знай. ua, фінал "Від пацанки до панянки" – хто здобув перемогу і 100 тисяч на мрію.

Також Знай. ua писав, що дівчата закружляють у танці під медовий голос Jerry Heil.