Ольга Фреймут – українська телеведуча, яка прославилася і оскандалилася роботою в проекті "Ревізор". Оля вже давно не працює в цій програмі, але репутація у неї залишилася ще з тих часів. Телеведуча вже попрацювала і в інших проектах, а тепер вирішила розвивати свій блог в Instagram. Нещодавно вона пройшла навчання в лондонській школі етикету і тепер вчить українців манерам в мережі.

Фреймут опублікувала чорно-біле пляжне фото, а в підписі до нього розповіла про закінчення її марафону. Але тут же запропонувала шанувальникам відповісти на їхні запитання на тему етикету. "Друзі, вітаю всіх з завершенням #марафонсучаснихманер Тисяча учнів – це мій перший випуск у статусі викладача етикету @ debretts1769 Вже сумую за нашим уроків, тому вирішила не зупинятися. Задавайте питання на тему сучасних манер, а я відповім на вихідних", - написала Оля, а фанати тут же засипали її запитаннями на тему етикету. Серед найбільш незвичайних – як їсти кавун з етикету, і чи можна носити колготки з босоніжками.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Оля Фреймут показала коханого чоловіка, шанувальники зворушені до сліз.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Оля Фреймут зворушила мережу фото з чоловіком.

Також портал "Знай.ua" писав, що новий наряд Фреймут насмішив фанатів.