Катерина Кухар – відома українська прима-балерина Національної опери України імені Тараса Шевченка, Народна артистка України, суддя шоу "Танці з зірками", актриса і просто неймовірно чарівна жінка. Катя активний користувач Instagram, де часто ділиться з шанувальниками фотографіями та новинами свого особистого і творчого життя.

Нещодавно знаменитість виставила розкішне відео, на якому позувала в стилі леді з 50-х років. Так, атистка приміряла чорне плаття з відкритими плечима, прикрашене масивним пір'ям, блискучі аксесуари у вигляді намиста і масивних сережок, а доповнила образ жіночним вечірнім макіяжем з акцентом на очі. Багатьом шанувальникам красуня нагадала культову акторку Одрі Хепберн.

«У цьому світі нам нічого не належить. Просто ми і речі іноді знаходимо один одного...» процитувала Кухар Одрі Хепберн у ролі Холлі Голайтлі з фільму

Фолловери залишилися в захваті: "Шикарно і жіночно🌸❤️", "Нереально красива😍💣🚀 образ👌🏻🔥", "Красуня😍😍😍", "Ох😍 Перше, що приходить українська Одрі Хепберн🙌🔥👍", "Катя, я пишаюся, що у нас в Україні є така талановита і неймовірно красива, яскрава зірка💙💛", "😍😍😍😍Катя 🔥", "Ви шикарна🔥🔥🔥", "ДІВА!!!❤️❤️❤️БОЖЕСТВЕННО ГАРНА!".

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Катерина Кухар "підпалила" мережу гарячою фігурою в бікіні.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Кухар підкорила мережа оголеними фото.

Також портал "Знай.uа" писав, що Кухар вперше розкрила подробиці таємного шлюбу зі Стояновим.