Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила гаряче селфі, позуючи в їх з репером Потапом будинку. Так, артистка приміряла курточку гірчичного кольору на голе тіло, доповнивши образ високим хвостом і масивними блискучими сережками-кільцями. Варто відзначити, що під час самоізоляції через коронавірус COVID-19 Настя проводила тренування в прямому ефірі для всіх бажаючих, а також розповідала про свій раціон і правильне харчування. Шанувальники вже встигли помітити, що красуні цей карантин пішов на користь.

Buena mañana, mundo 🥰🌍 (Доброго ранку, світ!) по-іспанськи підписала кадр Каменських

Фолловери засипали красуню компліментами: "Я захоплююся вашою творчістю і вами😘🌹💞бажаю вам сімейного щастя та діток🌼😁", "Красивий зайчик❤️", "А хто тут такий гарний?😍😍😍😍😍😍😍", "Доброго ранку, Настюша) ☺️❤️", "Мейк бомба😍❤️", "соковиті м'ясні пухкі губки", "Не впізнати 🦋", "Це типу на іспанський перейшли остаточно???🤣🤣🤣", "яка ти гарна жінка, у тебе очі, ніс, особливо губи і посмішка ну просто супер 😍😘👍", "Настя порадь свого косметолога, дуже гарненьке личко.", "Яка гарненька. Ви молодчинка - талановита і красива".

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Каменських в піжамі показала, як розважається з найкращою подружкою.

Як повідомляв портал Знай.uа, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Також портал Знай.uа писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.