Популярна українська співачка, зірковий тренер проєкту "Голос" і героїня різних пліток про роман з Даном Баланом Тіна Кароль часто тішить своїх шанувальників новими відео і фото в мережі. Однак за останній час на теренах Instagram з'явилося багато різних фанатських пабліків, в яких шанувальники самі публікують різні кадри.

До речі, ці фото на офіційній сторінці Тіни не представляється можливим побачити. Залишається загадкою, де шанувальники беруть ці знімки. Нещодавно паблік "__tina_karol35" опублікував свіже селфі Тіни, цікаво, що на фото зірка з'явилася в короткому топі і з двома декоративними вишеньками в районі грудей.

Публікація Тіни Кароль, скріншот: Instagram
Публікація Тіни Кароль, скріншот: Instagram

"Ягідка ти наша, солодка", - підписали публікацію шанувальники співачки, додавши це все великою кількістю лайків і смайликів.

Також варто нагадати нашим читачам, що Тіна виставила пікантне архівне фото, на якому позувала в дуже ніжному образі. Зірка приміряла лише відверте боді білого кольору і доповнила наряд жіночним легким макіяжем. Варто зазначити, що зазвичай скромній Тіні не властиво ділитися такими гарячими знімками, тому кадри стали справжнім сюрпризом для численних фанатів.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, інтимні архіви Тіни Кароль лише в халатику злили в мережу, палко і ніжно водночас.

Як повідомляв Знай.uа томний Дан Балан запросив фанаток "дізнатися головну таємницю".

Знай.uа писав, Тіна Кароль влаштувала пожежу в Instagram сексуальними знімками в боді.