Популярна українська співачка Тіна Кароль показала шанувальникам архівне дитяче фото. Відповідний знімок з'явився на фан-сторінці в Instagram.

На знімку майбутня артистка дуже схожа на свого сина. Крім того, фанати звернули увагу на колір очей співачки і припустили, що це може бути дефект знімка або ж Тіна обманює фанатів і ходить з лінзами.

Тіна Кароль у дитинстві, фото: Instagram
Тіна Кароль у дитинстві, фото: Instagram

"Крім усмішки, обличчя змінилося, навіть колір очей зараз не карий, губи пухлі...", "Яке диво!!!! Взагалі майже не змінилася, та ж посмішка і очі", "Дивлюсь на це фото і бачу Венечку, хоча він мені завжди більше на Женю схожий", "А син і на неї дуже схожий", " Чому очі карі? Значить жодні у неї очі не голубі", "Син дуже схожий на вас", " В дитинстві очі були карі, чи то через ефект старих фото ?!)", "Мене теж збентежили карі очі", – пишуть шанувальники.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Співачка Тіна Кароль закликала українців залишатися вдома і дотримувати умови карантину, щоб якомога швидше подолати пандемію коронавірусної хвороби COVID-19.

На відео Тіна Кароль розповідає, що знаходиться на самоізоляції, і що це тимчасова вимушена міра, яка може врятувати мільйони життів.

У рекламі також знявся син Тіни Кароль Веніамін Огір. У руках він тримає плакат з хештегом акції #ЗалишайсяВдома.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Тіна Кароль показала, як красень-син розважається будинку, мрія всіх батьків.

Як повідомляв Знай. ua, Дана Балана і Тіну Кароль засікли за інтимними ніжностями.

Також Знай. ua писав, що команда Зеленського не залишає в спокої Тіну Кароль з-за пандемії.