Дан Балан і Тіна Кароль – одна з найяскравіших передбачуваних пар українського шоу-бізнесу. Ходять чутки, що вони разом вже досить давно, хоча довгий час ретельно приховували свої стосунки. Фанати навіть встигли створити спільний Instagram-аккаунт для зіркової пари, який отримав назву “Між ними хімія...”. У нього не так багато передплатників – всього 86. Однак у ньому є чимало цікавих фото.

Одна з таких фотографій була зроблена в танцювальному центрі. Дан і Тіна сидять удвох на паркеті, Кароль притискається до Балана, і дуже щиро посміхається.Може здатися, що у цієї зіркової пари дійсно все чудово. Обличчя на фото дійсно виглядають щасливими.

Дан і Тіна, фото Instagram

Навколо цієї зіркової пари дійсно було дуже багато чуток. Хтось казав, що вони лише імітували відносини. Проте імітувати справжнє щастя неможливо. І фанати знову почали говорити, що у Балана і Кароль все по-справжньому.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато охочих.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.ua" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.