Російський комік, резидент "Камеді Клаб" Гарік "Бульдог" Харламов заробляє у рік біля 150 мільйонів російських рублів (понад 2 мільйони американських доларів). Основне джерело доходів артиста - концертна діяльність, у тому числі гастролі та виступи на корпоративах.

Про це повідомляє видання Forbes та інші російські ЗМІ.

Цікаво, що на доходи гумориста суттєво зросли завдяки стосункам з акторкою Христиною Асмус. Скандальне розлучення з попередньою дружиною, а також зйомки Асмус у скандальній еротичній сцені з фільму "Текст" підігріли інтерес публіки до комедіанта.

Харламов, скріншот YouTube
Харламов, скріншот YouTube

Інформація про заробітки Харламова в "Камеді Клаб" засекречені.Однак ЗМІ володіють інформацією, що за один випуск артист може отримувати до 2 млн рублів. Гастрольні виступи в курортних містечках приносять"Бульдогу" удвічі більше.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Корпоративи - важлива стаття доходів для російських зірок. У 2019 році Харламов отримував близько 50 тисяч євро за виступи на приватних вечірках.

Також комік володіє інтернет-магазином одягу "з приколами". Одна футболка з жартівливим принтом там обійдеться у 2-3 тисячі рублів.

А ось на відміну від багатьох інших зірок, свої акаунти в соцмережах Гарік не надто поспішає монетизувати і не завалює їх надмірною рекламою. Імовірно, цю статтю доходів він компенсує участю у зйомках традиційної реклами для телебачення.

Варто зазначити, що у фінансовому аспекті у Харламова вже давно справи йдуть непогано. У 2015 році гуморист навіть виграв в казино в Латвії велику суму - 317 709 євро, яку він назвав "найбільшим виграшем у своєму житті".

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "Секс був справжній" – Христина Асмус відверто розповіла про скандальний фільм.

Як повідомляв портал Знай.ua, Христина Асмус вивалила на публіку пікантний секрет – "Лінь голитися".

Також Знай.ua писав, що Христина Асмус всіх послала після появи у ЗМІ новини про її вагітність.