Відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва порадувала фанатів в Instagram новим постом. Нещодавно знаменитість виставила стильний кадр, нарешті відправившись на прогулянку з подругами після тривалої самоізоляції через коронавірус COVID-19. Так, артистка приміряла довгу спідницю, блейзер-оверсайз, топ з глибоким декольте і масивні черевики чорного кольору, поцікавившись у шанувальників, що тим подобається більше - спідниці чи штани.

Skirts or pants? 👇🏿 (спідниці чи штани?)

Фолловери не пройшли повз і почали засипати красуню компліментами: "Ти найкраща ❤️", "Оооо, бачити пости вночі кайф 🔥", "Просто кексик🍰", "Красива, божественна, чарівна неймовірна❤️❤️😍😘🔥", "Яка гарна❤️🤤", "Краща!🔥".

Популярні новини зараз
Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Показати ще

Варто відзначити, що хоч саме фото виглядає досить серйозним, Сторіс Наді сильно розсмішили її шанувальників. Справа в тому, що співачка виставила серію кадрів, де в центрі Києва на одному з майданчиків ганяє голубів і здобуває перемогу над пернатими.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато охочих.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.