Телеведуча Олександра Кучеренко спільно з Асоціацією Наставництва запускає онлайн-марафон "PROFI-MENTOR" для дітей-сиріт та підлітків із сімей зі складними життєвими обставинами. Проект покликаний допомогти таким дітям визначитися зі своєю професією мрії, показати їм особливості різних професій "зсередини", а також змусити їх повірити у власні сили, мотивувавши прикладом успішних людей.

Кучеренко зазначає, що майбутнє дітей з інтернатів є важливою соціальною проблемою. Після випуску такі підлітки часто виявляються розгубленими і не адаптованими до дорослого життя. Онлайн-марафон вони запускають для того, щоб допомогти таким дітям визначитися з подальшою професією.

Олександра Кучеренка та онлайн-марафон "PROFI-MENTOR", фото з вільних джерел
Олександра Кучеренка та онлайн-марафон "PROFI-MENTOR", фото з вільних джерел

"Сьогодні, в День захисту дітей, згадують про те, наскільки важливо, щоб кожна дитина в світі була захищена, оточена любов'ю, турботою, увагою та підтримкою дорослих. На жаль, є діти, і в Україні таких більше 100 тисяч, які за все своє дитинство цього так і не отримають. А після інтернатів, дитячих будинків або притулків ще в підлітковому віці потраплять в реальний дорослий світ, де захисту не буде. Перед ними виникнуть питання, на які вони не зможуть дати відповідь: "Як жити самостійно? Ким бути? Яку професію обрати і де знайти собі роботу?". Прийнято вважати, що вибір у них невеликий: слюсарі, швачки, різноробочі... А хтось з дітей мріяв би стати актором, дизайнером, флористом, адвокатом, співачкою чи блогером, але може і не знати про існування таких професій, тим більше про те, як побудувати успішну кар'єру і своє майбутнє. Тому що поруч не знайшлося людини, яка б розповіла, пояснила, порадила або просто вчасно сказала важливі слова, які стануть мотивацією і вірою",написала Олександра Кучеренко на своїй сторінці в соц.мережі.

В рамках марафону передбачений цикл онлайн-зустрічей з успішними людьми з різних сфер і професіоналами своєї справи.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Серед гостей марафону "PROFI-MENTOR" мандрівник Дмитро Комаров, прес-секретар Президента України Юлія Мендель, ресторатор Дмитро Борисов, співачка і актриса серіалу "Школа" Анна Тринчер, боксер-професіонал Денис Берінчик, популярна б'юті-блогер Діана Глостер, співачка і учасниця "Жіночого Кварталу" Віра Кекелія, телеведуча Оксана Гутцайт, ТОП-модель світового рівня Аліна Байкова, відомий український дизайнер Катя Сільченко, а також співачка MamaRika.

Олександра Кучеренка та онлайн-марафон "PROFI-MENTOR", фото з вільних джерел
Олександра Кучеренка та онлайн-марафон "PROFI-MENTOR", фото з вільних джерел

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, молода дружина Комарова осідлала залізного коня і поїхала кататися весняним Києвом.

Як повідомляв Знай. ua, молоденька дружина Комарова у відвертому міні показала Києву усі принади.

Також Знай. ua писав, що дружина телеведучого вже в 17 років могла розбивати серця.