2 червня батькові епатажного поп-короля Росії Філіпа Кіркорова виповнилося 88 років. Співак опублікував зворушливе відео, на якому вони з татом повторюють архівне фото 50-річної давності.

До речі, Бедрос Пилипович завжди підтримував творче захоплення сина і допомагав йому робити перші кроки на естраді. На час карантину Кіркоров-старший живе разом з артистом, який піклується про нього.

В честь дня народження батька зірка розмістив пост, показавши фото з дитинства, на якому зображений з батьком, і сучасний варіант цього знімка. Також Кіркоров згадав, як сильно родич вплинув на його життя.

"Завжди молодий, оптимістичний і бадьорий! Приклад для мене! Тато, з днем народження!🙌🏽 @bedroskirkorov, хотів подарувати молодість💪🏽 І у нас вийшла класна подорож...🚀 Сьогодні ти немов покатав мене на машині часу на 50 років тому і повернув шматочок дитинства... Це таке щастя! Нехай відчуття щастя буде нескінченним, як і твій гарний вік - 88 - вічний символ нескінченності!", - поділився Кіркоров.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Філіп Кіркоров "напрудил" прямо в штани заради грошей, фани стривожені.

Як повідомляв портал Знай.uа, Філіп Кіркоров залишив 8-річного сина без іграшок, все заради футболу.

Також портал Знай.uа писав, що в мережі опублікували компрометуючу фотографію з будинку Філіпа Кіркорова.